Tamamlanan Projelerimiz

Başlık Süzgeci
# Görüntüle
# Öğe Başlığı İzlenimler
1 Bazı Sebzelerin Tohumlarında Bulunan Viral Etmenlerin RT PCR İle Saptanması Üzerinde Araştırmalar 1202
2 Soya Islahında Korelatif Cevaplardan Yararlanma Tekniği Üzerine Bir Araştırma 1072
3 Organik Tarım Koşullarına Uygun Soya ve Fasulye Çeşitlerinin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar 1243
4 Çim Tohumlarında Sorun Olan Etmenlerin (Fusarium spp. Rhizoctonia spp. vb.) savaşımında dezenfektanların ve bitki aktivatörlerinin etkisi üzerine araştırmalar 877
5 Rokanın Kültür ve Yabani Formlarındaki Genetik Varyasyonun Morfolojik ve Moleküler Markörlerle Belirlenmesi 1307
6 Türkiye Tohumculuğunda Tohum Kalitesinin İyileştirilmesine Yönelik Çalışmalar 1188
7 Domates Nekrozuna Neden Olan Bakteriyel Patojenlerinin Moleküler Yöntemlerle Tanılanması, Domates Tohumlarında Aranması ve Hastalığın Mücadelesi Üzerinde Araştırmalar 861
8 Bazı Sebze Tohumlarinda F1 Hibrit Safligi ve Tohumla Tasinan Hastaliklarin Belirlenmesinde RAPD Markörünün Kullanimi 1098
9 Tuz ve Biyotik Stres Altindaki Domatesin (Lycopersicon Esculentum MILL) Fizyolojik ve Biyokimyasal Parametreleri Üzerine Bitki Aktivatörlerinin Etkisi 948
10 Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Tedarik Kaynaklarına Bağlı Olarak Pamuk Tohumluğu Kalite Sorunlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma 856