Tamamlanan Projelerimiz

Başlık Süzgeci
# Görüntüle
# Öğe Başlığı İzlenimler
1 Bazı Sebzelerin Tohumlarında Bulunan Viral Etmenlerin RT PCR İle Saptanması Üzerinde Araştırmalar 1182
2 Soya Islahında Korelatif Cevaplardan Yararlanma Tekniği Üzerine Bir Araştırma 1057
3 Organik Tarım Koşullarına Uygun Soya ve Fasulye Çeşitlerinin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar 1225
4 Çim Tohumlarında Sorun Olan Etmenlerin (Fusarium spp. Rhizoctonia spp. vb.) savaşımında dezenfektanların ve bitki aktivatörlerinin etkisi üzerine araştırmalar 859
5 Rokanın Kültür ve Yabani Formlarındaki Genetik Varyasyonun Morfolojik ve Moleküler Markörlerle Belirlenmesi 1293
6 Türkiye Tohumculuğunda Tohum Kalitesinin İyileştirilmesine Yönelik Çalışmalar 1162
7 Domates Nekrozuna Neden Olan Bakteriyel Patojenlerinin Moleküler Yöntemlerle Tanılanması, Domates Tohumlarında Aranması ve Hastalığın Mücadelesi Üzerinde Araştırmalar 821
8 Bazı Sebze Tohumlarinda F1 Hibrit Safligi ve Tohumla Tasinan Hastaliklarin Belirlenmesinde RAPD Markörünün Kullanimi 1086
9 Tuz ve Biyotik Stres Altindaki Domatesin (Lycopersicon Esculentum MILL) Fizyolojik ve Biyokimyasal Parametreleri Üzerine Bitki Aktivatörlerinin Etkisi 929
10 Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Tedarik Kaynaklarına Bağlı Olarak Pamuk Tohumluğu Kalite Sorunlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma 814